[mk_page_section padding_bottom=”24″ section_id=”aboutUs” sidebar=”sidebar-1″]

Tidsbokning: 040-12 60 10

Våra Frisörer på Dark and Bright är unika frisörer med brett kunskap inom olika etniska svåra hårtyper och kan göra alla sorters hår behandlingar på en och samma salong! Frisörerna jobbar i team med att sammansätta varandras kunskaper och erfarenhet till ett slut resultat som får kunden att känna sig speciell. Vi har många års specialisering inom olika områden som t.ex lockigt hår, afro hår, tunt hår, håravfall, Box braids, weaving, texturizers och Mycket mer. Vi sätter höga krav på våra behandlingar och jobbar endast med certificerade kvalitets produkter för frisör bruk. Vi har ett brett sortiment av produkter för all hårtyper och erbjuder även ekologisk färgning och ekologiska hårvårdsprodukter.

Vill du prova något nytt? Färga, slinga ,förlänga ,fläta ,permanenta eller kanske en total makeover? Fråga gärna din frisör om tips och om vilken frisyr som passar dig bäst . Vi har ett stort utbud av tjänster och produkter inom hårvård och omvårdnad för både Afrohår och Skandinavisk hårtyper. Är du osäker på vad ditt hår har för behov så går det bra att fråga vår duktiga personal. Oavsett din hårkvalitet eller hårtyp erbjuder vi kvalificerad omvårdnad och skötsel samt rådgivning.

Nu har du möjlighet att betala din behandling 20 dagar senare! Tack vare Paylevo så kan du få din behandling idag och betala senare.

Betala senare

Klicka på Paylevo logon för att läsa mer.

[/mk_page_section]