Hårförlängning

Vi är är störst inom hårförlängningar och våra specialister behärskar alla sorters metoder, Keratin, tejp , weaving, mago extenions, micro ringar .vi är även löshårs grossist vilket innebär att vi alltid har löshår på plats . Man väljer metod efter dina önskemål och din livstil.

Brasilianska Micro flätor eller knutt tekniken har blivit mycket populär i Europa under de senaste åren.
Denna teknik lämpar sig för alla hår texturer från Afrika till europeiska hårtyper.
Fästet med den brazilianska elastiska tråden gör denna metoden möjlig till alla typer av hår, såsom (rak) europeiska och Afro hår.

Brazilian Hair extension

Förlängningen håller ca. 3-6 mån om afro håret är rakpermanentat och ca. 5-6 mån med europeiska hårstruktur beroende på tillväxten av ditt eget hår.

Pris
Vänligen kontakta frisören för en bokning av en konsultations tid och sedan kan priset sättas efter rekommendation från frisören.

Innan behandling
Det är viktigt att ditt hår är djupt rengjord och fritt från olja före hårförlängningen.

Weaving/Sy-metoden

Hur lång tid håller denna metoden?

Weaving är sy-in metoden med flätor formade efter huvudets rundning. Hållbarheten för din insydda weave är ca. 2-3 månader.
Vi flätar små, tunna och fina flätor i din hårbotten med extra synthetiskt hår i flätan för en bättre stadga och längre hållbarhet.
Vi flätar efter huvudets naturliga rundning därför formas flätan som en halv måne och sedan syr vi fast löshår som du väljer med hjäp av din afrostylist.

Vi har ett stort urval av hår.

Fiber, Europeiskt hår, Indiskt hår, Brazilian, Remi hår, Mink Hår m. m. Vi har alla färger och längder, maxlängd är 68cm. Hårvården för hållbarhet går vi igenom under behandlingen och självklart rekommenderar vi dig de bästa produkterna för att garantera din extensions hållbarhet.

Priset varierar beroende på den längd , metod och kvalité man väljer.