Curlspa

Definiera dina lockar på vår curlspa

På vår curlspa kan du uppnå den perfekta frisyren du alltid har drömt om. Vårt erfarna team av stylister använder en mängd olika tekniker och produkter för att definiera dina lockar och ge dem den vård de förtjänar.

Curlspa

Upptäck våra behandlingar och prislista genom att klicka på knappen nedan. Boka din nästa behandling på vår lyxiga hårspa eller curlspa och låt vårt erfarna team ta hand om dig och ditt hår.

Boka nu

Oavsett om du har naturliga lockar som behöver fukt eller lockar som behöver vård, så är vårt team här för att hjälpa dig. Boka din nästa behandling på vår curlspa och låt oss hjälpa dig att uppnå den perfekta frisyren med definierade lockar.

Curlspa

Healthy Package

Detta packet är klippningen och formen i fokus.
Vi utför en kollagen behandling för vårda , stärka och balansera fukten i lockarna sedan klipper vi med en kort konsultation och sedan stylas lockarna med curl produkter som passar dina lockar bäst


Vi följer upp med en telefon samtal eller ett meddelande för att följa upp och stödjer dig i din hår resa

Kort hår

1490 kr

Långt hår

1890 kr

Curlspa

Platinum Package

Detta packet erbjuder dig en Djup gående fukt Behandling och klipp form . En perfekt val för dig som har lockigt hår som är livlöst , formlös och obalanserad i texturen. En individuell Grundlig konsultation där vi går igenom dina mål , form och längd . Vi kommer även diskutera dina rutiner och sedan går vi igenom produkter , vård och styling 

Vi önskar att du kommer med utsläppt hår så vi kan förstå oss mer på dina lockar och deras rörelse inför klippningen

-Cc- cutting (tekniskt klippning för texturer)
-Detox
-kollagen behandling med
-spa mist behandling
-styling 

som vi avslutar med styling produkter som passar just din lock typ.

Vi följer upp med en telefon samtal eller ett meddelande för att följa upp och stödjer dig i din hår resa.

Kort hår

1890 kr

Långt hår

2490 kr

Curlspa

Golden Package

En individuell konsultation om just din lock typ. Vi gör en oil, fukt steam behandling som återställer fukt balansen i lockarna . Vi skapar en hållbar rutin för just dina behov och mål. Vi kommer testa produkter som passar just dina lockar och styla lockarna efter just din livsstil . Du kommer få även rekommendationer av produkter och verktyg som underlättar din vardag. 

-Oil steam
-Fukt behandling
-Produkt genomgång
-Hållbart 

Vi följer upp med en telefon samtal eller ett meddelande för att följa upp och stödjer dig i din hår resa

Kort hår

1490 kr

Långt hår

1590 kr