BOTOX & FILLERS

Alla har  egna favoriter bland fillers, därför erbjuder vi det bästa inom Botox/Azzalure & Restylane/Juvederm/Stylage.
Pris och en behandlingsplan som är anpassad efter just dina behov och önskemål får du vid konsultation.

BOTOX
Botox är en injektionsprodukt som består av ett muskelavslappnande medel. Medlet injiceras i musklerna under huden, vilket bidrar till att blockera nervimpulserna. Botox är en väldigt effektiv metod för att minska anspänningsrelaterade rynkor i ansiktet.

Behandlingen lämpar sig speciellt för behandling av rynkor mellan ögonen, så kallade bekymmersrynkor, de horisontella rynkorna i pannan, rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar), runt munnen samt i käk- och halsområdet.

De vanligaste behandlingsområdena för Botox är pannrynkor, glabellarynkor (den så kallade bekymmersrynkan mellan ögonen) samt rynkor i ögonens utkanter.


Mesoterapi

Vi erbjuder både Cytocare och Filorgas NTCF-vitamincoktail

Cytocare

Den franska skinboostern Cytocare från Revitacare finns i tre olika koncentrationer och alla innehåller Hyaluronsyra och CT50, som är en unik blandning med vitaminer för optimal hudföryngring och för fuktgivning. Den förbättrar hudkvalitén och hudens elasticitet. Huden har olika behov beroende av åldern, då den unga huden behöver bibehålla fukten, bevara huden ung och fräsch samt fördröja åldrandet. Den lite äldre huden behöver massor med fukt, öka elasticiteten, släta ut små rynkor- fina linjer, få en jämnare hudton samt fördröja hudens åldringsprocess.

Cytocare har anpassat sina serum för just din ålder så du får det du behöver.

Cytocare 502 (20-30år)     Cytocare 516 (30-40år)   Cytocare 532 (40+ år)

Revitacare Bio-Revitalisation Mot Pigmenteringar – Anti Age

En unik blanding för mogen eller solskadad/pigmenterad hud, som motverkar pigmentering och skapar en jämnare hudton.

Revitacare Hair

BEHANDLINGSOMRÅDEN

Överdriven håravfall
Torrt, sprött eller uttorkat hår
För tidig förlust av pigment (grått hår)

B-vitaminer förbättrar mikrocirkulationen, vävnadsregenerering, stimulerar celldelning i hårfollikeln och bildandet av melanin (återställer hårfärg). Aminosyror ger strukturella komponenter i många proteiner och reglerar dessutom metaboliska processer. Cystein är särskilt viktigt vid syntes av hårkeratin.

Accelererad hårväxt och minskar håravfall. Hudens hårbotten rengörs, fukt gör att inflammation och skalning försvinner. Minskar seborré i hårbotten. Håret får ökad smidighet och vitalitet