Cornrows/Rasta flätor

Våra afrikanska traditionella rasta flätor görs på ett traditionellt sätt, två afrofrisörer som flätor samtidigt kan bokas vid önskemål och debiteras extra. Frisyren är perfekt för dig som är trött på svårskött hår och frisyren är väldigt lätt att sköta, håller upp till 3 månader. Du bestämmer längd, färg, fiberhår och tjocklek med hjälp av din afrostylist. Flätningstid varierar mellan 4–7 tim, beroende på längd och tjocklek.

På grund av den långa behandlings tid så erbjuds lunch beställning  så du behöver ej tänka på att ta med dig någon fika, vi har allt du behöver. Vi kokar flätorna i het vatten när vi är klara för att öka hållbarheten. Man kan även få lockiga flätor genom att koka dom på ett speciellt sätt

Har du länge drömt om att få bära cornrows som Alicia Keys eller låtit dig frestas av kändisikoner som lockar på sina musikvideos med de snyggaste flätorna? Här kan vi hjälpa dig att hitta det mönster eller den stil du vill ha på dina cornrows. Behandlingen tar ca 2-3 timmar beroende på mönster, tjocklek och längd.

Priser diskuteras efter önskemål.

Håret ska vara nytvättat och utrett. Du kan tvätta håret men använd inget balsam eller någon olja. Vid barnflätning rekommenderas att ha väl utrett hår när ni kommer så ditt barn ej får en dålig erfarenhet av salongsmiljö.