Curls rock

Sluta se ditt lockiga hår som ett problem!!!Lägg bort fönen, Begrav din plattång.
Gå Natural och upplev friheten att tvätta ,skaka och gå ut. Naturligt lockigt hår är vackert hår och med dem rätta produkterna och styling tekniken kan lockarna blomstra och växa till långa längder. Vårt varumärke Nubiance maroccan royal oil är formulerade för att lägga till fukt, ger fastare lockar och även skydda mot torrhet.

Stora lockar

Det finns inget som det frizz fria utseendet på det naturliga lockiga håret . Du är lyckligt lottad om ditt lockiga hår kommer i form av stora lockar utan frizz, du har fått det smidiga lätt hanterliga look som människor betalar stora pengar för att uppnå i frisörsalonger. Men behandlar du dina läckra lockar väl och skyddar dem med de bästa curl hårprodukterna på marknaden? Våra produkter för stora lockar är alla naturliga, högkvalitativa och perfekta för ditt lockiga håret.

Fukt+OLJOR=STYRKA

Du älskar dina lockar, och vi älskar dina lockar också. Vi är i branschen där vi vill hålla dina lockar i bästa skick , och det gör vi samtidigt som vi skapar alla naturliga lockiga hårprodukter. Ja, du läste det korrekt. Vi gör lockiga hårprodukter utan alla sulfater som du hittar i de flesta hårprodukter, så att vi kan reparera, skydda, återställa och få dina lockar  att växa… den naturliga vägen.

Typ 3c

Underhåll: Med denna textur handlar det om att förbättra hårets naturliga lock form. Curl cremer är din bästa vän eftersom den överträffar ens förväntningar  när det gäller att minimera frizz samtidigt som den maximerar lock definitionen. Efter shampooneringen och konditionering –  applicera en leav in konditioner om du har benägenhet för torrhet dela håret i sektioner och applicera en leav-in kräm

Curl tips

vi gillar  , Nubiance maroccan royal oil, milkshake passion curls, revlon hydration keratin mist, revlon curl amplifier, caviar hydration gel, för att hålla lockarna återfuktade. För att förlänga fukten i lockarna Avsluta alltid med Nubiance maroccan royal oil och du kommer aldrig vara besviken!

 

Styling: Efter applicering av fukt bevarande produkter bara lufttorka och du är klar (t.ex. tvätta och gå). Kinky curls tar evigt att torka (skulle man tvätta håret på natten så är det fortfarande vått i slutet av följande arbetsdag), så om du inte har tid att vänta (eller det är kallt ute), flip Huvudet upp och ner och blåsa med en diffusor på medium till hög värme. Om ditt mål är att sträcka ut längden på krullen, dra ditt hår i en tät toppknut innan du lägger dig.

Typ 4a

Underhåll:

Den första regeln när man behandlar ett  super lockigt och kinkiga texturer är att inte tvätta håret varje dag. ”Många schampon på marknaden idag avlägsnar håret från sina naturliga oljor”, säger lock specialisten/stylisten Chantelle K. ”Det här  då balsam tvätt kan spela en viktig roll.” För att minska torrheten på ditt hår så kan du schamponera håret med djup rengörande Nubiance Clean me schampoo som sedan efterföljer en fukt schampoo  moisturizing , inpackning 10-20 min sedan avsluta med balsam en gång 1 gång varannan vecka, sedan kan du köra balsam rengöringen mellan gångerna!  Det absolut min favorit alternativ och har funkat för tusentals av mina klienter  och följare ! För att Direkt efter duschen har man hoppat in i sin fukt ritual  och sätt igång sin fuktgivande process.

Om du vill ha en mer fräsch , ren känsla,testa Nubiance Clean me  följt av moisturize Shampoo, som rengör grundligt utan att torka håret och sedan inpackning  love me treat me Nubiance(en av våra favoriter )

Kinky lockar

Het och exotisk, den kinkiga krullen består av tusentals zformade strängar. Definierad av ett tät slingrade curl mönster och lyxig volym, kinky curls svänger upp och ut. Ju tätare lockar desto hårdare är krullen desto svårare är det för olja från hårbotten att resa längden på strängen och återfuktas. Kinky lockigt hår kämpar för att absorbera fukt, vilket gör att det är benäget för att knäckas.  Våra produkt formula är baserad på omättade oljor och fettsyror som kan genomtränga strängen och berika  håret med näring. Fukten tränger sig  genom varje sträng, håller krullarna friska, läckra och definierade.

 

Fukt+OLJOR=STYRKA

Kinky curl-strängen är platt som ett band som slingrar sig i sicksackar. Denna form gör krullarna mer ömtåliga vid varje vändpunkt och mindre förmåga att absorbera fukt. Vi håller fukten  förseglad i varje hårsträng, så dina krullar förblir flexibla, smidiga och starka.

4b

Underhåll: Eftersom dessa lockar  är så känsliga och täta sår, och har en omfattande integrerad fukt brist. Börja med ett mildt schampo speciellt formulerat för lockar. För att bli av med produktuppbyggnad (vi gillar Nubiance Clean me Shampoo) eller en äppelcidervinäger sköljning, vilket hjälper poröst hår att behålla fukt, säger Chantelle K. Följd med en bra balsam – vi föreslår Nubiance mixed curls konditioner. Använd sedan en curlingcreme som inte bara hydrerar men också ökar definitionen (som Revlon curl amplifier), och avsluta med en olja (1000 tals av våra lockiga kunder svär på att Nubiance maroccan royal oil Argan Oil  har gjort underverk) eller en pomade.

Styling: För tjocka, definierade spiraler, rekommenderar Chantelle K att göra en bantu-knot twist-out (en trend som har gjorts i decennier av afrikanska kvinnor sedan blev det en super trend 2014 då  Rihanna väckte trenden i HeartRadio Awards): Dela håret i små rutor som du kan passa. Smörj in hår sektionerna med en curl leav in och olja och vrid varje enskild sektion i en mini-bun eller knut. Dessa knutar ska vara tillräckligt täta så att de inte kräver ett gummiband för att hållas kvar. Sova i dessa knutor (ingen sa skönhet var lätt) och ta ut dem på morgonen för en luftig tjock fjädrande lockar.

4c

Underhåll:

Regel nummer ett: Försök inte köra en kam genom dessa lockar (förutom när de det är blöt, och även då bör fingerkamma vara tillräckligt). Regel nummer två: Fulkt, fukt ,fukt . ”Ta tid för att förstå skillnaden mellan fuktgivande och oljeprodukter”, säger Chantelle K. ”Det kan ta flera veckor att märka stora förändringar. Ge en produkt tid att ge en förändring innan du ger upp det, om du inte märker drastiska negativa effekter.” Vi älskar Nubiance moisturizer mixed curls schampoo , Nubiance love me treat me, Nubiance Maroccan royal oil argan, SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Shampoo och Conditioner.

Förutom fukt är det en viktig detalj  som denna lock typen saknar mest ,definition. Att göra typ 4C-krullar ser mer väl lockigt, rekommenderar vi vridningar och flätor för att sträcka ut längden. Efter schampoonering  applicera en leav-in konditioner  och vrid håret i sex till åtta flätor över hela huvudet (de behöver inte vara snygga). Applicera en mjukt fuktgivande produkt, som arcan oil, sheabutter i flätorna för att låsa in fukt och lämna över natten. När du tar flätorna ut på morgonen, borde du ha en välfriserad look.