Varför är salong Dark and Bright annorlunda mot andra frisörsalonger?
Våra Frisörer på Dark and Bright är unika frisörer med brett kunskap inom olika etniska svåra hårtyper och kan göra alla sorters hår behandlingar på en och samma salong! Frisörerna jobbar i team med att sammansätta varandras kunskaper och erfarenhet till ett slut resultat som får kunden att känna sig speciell. Vi har många års specialisering inom olika områden som t.ex lockigt hår, afro hår, tunt hår, håravfall, Box braids, weaving, texturizers och Mycket mer. Vi sätter höga krav på våra behandlingar och jobbar endast med certificerade kvalitets produkter för frisör bruk. Vi har ett brett sortiment av produkter för all hårtyper och erbjuder även ekologisk färgning och ekologiska hårvårdsprodukter.


Vårt mål är att du ska ha känna dig välkommen oavsett vilken hårtyp du har!
Vill du prova något nytt? Färga, slinga ,förlänga ,fläta ,permanenta eller kanske en total makeover? Fråga gärna din frisör om tips och om vilken frisyr som passar dig bäst . Vi har ett stort utbud av tjänster och produkter inom hårvård och omvårdnad för både Afrohår och Skandinavisk hårtyper. Är du osäker på vad ditt hår har för behov så går det bra att fråga vår duktiga personal. Oavsett din hårkvalitet eller hårtyp erbjuder vi kvalificerad omvårdnad och skötsel samt rådgivning.


BETALA 20 DAGAR SENARE!

Nu har du möjlighet att betala din behandling 20 dagar senare! Tack vare Paylevo så kan du få din behandling idag och betala senare.

JOBBA HOS OSS

Vi söker andra duktiga kreativa kollegor som kan delta i vår ständiga utveckling.

AWARDS  • Vann årets Entreprenör 2009

  • 2:a plats på Hair award 2010 i London

  • 2:a plats Best Hair Stylist 2010 i London